Vil du gerne snart ud at rejse igen, men kan du ikke lige finde ud af, hvilken type rejse det skal være, kan det være, at du kan finde lidt inspiration via vores liste herunder.

Indholdsfortegnelse

Vandreferie

Den første type ferie du kan overveje er jo vandreferie. Det er især blevet et hit at vandre for danskerne under corona, og nu kan du jo overveje, om det er noget, du skal prøve at gøre i udlandet. At tage på ferie udelukkende for at vandre på en smuk vandrerute.

Der er mange smukke ruter overalt i Europa, og næsten uanset hvilket land du tager til, er der gode chancer for at finde gode vandreruter. Du kan også vælge nogle af de mest populære ruter som fx Camino de Santiago, der måske er den mest populære rute i hele verden.

Tager du din hund med på vandreferie, så læs mere om flåt hund her.

Storbyferie

Er du til meget mere larm og støj, restauranter og barer, butikker og caféer, kan det være, at storbyferie er meget mere dig. Og så er det jo også her heldigt, at vi bor i Europa, hvor du finder mange smukke og interessante storbyer med kun få timers flyvning fra København.

Det kan være, at du skal opleve Madrid, Paris, Milano, London eller hvad du nu ellers lige er til. Har du været i disse storbyer før, kan det være, at det er ved at være på tide at opleve noget nyt. En storby hvor du ikke har været før.

Skiferie

Elsker du at stå på ski, kan det også være, at din næste ferie skal være en skiferie, hvor du kan komme ud og lufte dine brædder igen. Der er rigtig mange danskere, der elsker at tage på skiferie hvert år, og måske er det også noget for dig.

Der er jo rigtig mange gode destinationer for en god skiferie, når du rejser fra København. Du kan også vælge at køre til din næste destination, hvis du hellere vil det. Det kan jo også meget nemt lade sig gøre fra Danmark af.

Charterferie

Sidst, men ikke mindst, er det jo også en mulighed for dig at tage på en lækker charterferie med masser af sol og sommer. Her kan du dyppe tæerne i poolen eller slikke sol på en lækker sandstrand. Her er der plads til at komme helt ned i gear og bare nyde livet.

Det er nok også en af grundene til, at charterferie er en af de mest foretrukne ferieformer for os danskere. Vi elsker at komme sydpå og bare det nyde det gode liv for en stund, hvor der ikke skal tænkes på hverdagen derhjemme.