Har du lyst til at rejse noget mere, men er du træt af at betale for meget for dine flybilletter, når du skal ud at se verden? Så er der heldigvis en løsning. For det behøver nemlig ikke at være dyrt at komme ud at få noget luft under vingerne.

Her guider vi dig til, hvordan du kommer i gang med at flyve rundt i verden for en langt lavere pris, end du måske har været vant til at give. Og så får du også et par tips til, hvordan du finder de bedste steder at bo, uden at skulle betale en femstjernet pris.

Indholdsfortegnelse

Sammenlign priser på flybilletterne

Ligesom du vil lave sammenligning dækningskort, når du skal vælge et nyt mobilabonnement, skal du også sørge for at sammenligne priser på dine flybilletter, da du hurtigt kan finde billigere billetter ved at skubbe lidt til datoerne eller undersøge priser fra forskellige flyselskaber.

Der kan være utroligt mange penge at spare, hvis du vælger at flyve med et af de mange lavprisselskaber sammenlignet med de dyre firmaer. En rejse med EasyJet eller Norwegian er typisk som regel altid billigere end at flyve med eksempelvis SAS.

Book i god tid

Så kan det også være en rigtig god idé at booke dine billetter i god tid. Det er som regel dyrere at booke dine billetter meget tæt på din afrejsedato, så hvis du har mulighed for at bestille dine billetter nogle måneder i forvejen, kan du være heldig at få rigtig gode besparelser.

Det samme kan gøre sig gældende for booking af hotelværelser. Her kan du også finde deals, hvis du er ude i god tid.

AirBnB kan gøre den samlede pris langt lavere

Det hjælper ikke meget at spare penge på dine flybilletter, hvis du skal betale alt for meget for dine overnatninger.

Derfor kan det være smart at booke overnatning via et sted som AirBnB, da det er ofte kan være langt billigere end at booke dig ind på et hotel.

Husk den gode forbindelse på rejsen

Når du skal rejse uden for landets grænser, så test internet hastighed det sted, du bor, da det ikke er sikkert, at du får en hurtigere forbindelse på det lokale WiFi, end den forbindelse du har på dit mobilnet.

I mange EU lande kan du surfe på nettet, akkurat som du gør herhjemme uden yderligere omkostninger.

Det er værd at huske på, når du bevæger dig ud i Europa, så du ikke er bange for at gøre brug af din data, bare fordi du har forladt Danmark.