Det er tit muligt for dig at købe kaffe på flyet, når du skal ud at flyve. Der kan dog være tidspunkter, hvor det ikke kan lade sig gøre for dig at købe kaffe ombord på et fly, men ofte er det heldigvis sådan, at du kan få stillet din kaffetørst, selv i flere kilometers højde. Så på den måde er du tit sikret, at du stadig har adgang til kaffe, selvom du er oppe at flyve.

Ikke altid at der er en salgsvogn

Du skal dog huske på, at der ikke altid er en salgsvogn på dit fly. Er det eks. et mindre indenrigsfly, du skal med, eller er det en meget kort flyvetur, du skal på, er det ikke sikkert, at der er tid til at komme igennem kabinen med en salgsvogn. Så du kan altså ikke altid være sikker på, at der er mulighed for at købe kaffe ombord på dit fly. Ofte er der dog heldigvis tid til at komme igennem kabinen med en vogn, så du har mulighed for at købe dig en kop kaffe, når du er ombord.

Udvalget kan være begrænset

Derudover kan det også være vigtigt at være opmærksom på, at det ofte er et begrænset udvalg, når du er på et fly. De har ikke lige den store kaffebar ombord på flyet, og derfor må du som regel nøjes blandt en enkelt eller to typer kaffe. Men det er jo ofte bedre end ingenting, hvis du virkelig bare er tørstig efter kaffe. Dog skal du også være forberedt på, at det koster lidt mere, end du måske er vant til at give for kaffe, da alt ombord på sådan en salgsvogn i flyet bare koster det mere.

Elsker du at lave kaffe derhjemme, finder du kapsler til Tassimo her.

Vælg din ferie i dag

Har du endnu ikke fundet ud af, hvor du skal hen på ferie næste gang, er det jo bare med at finde din ferie allerede i dag. Det er meget nemt at komme i gang med at booke, og så kan du også være ude i god tid og på den måde være sikker på at få plads på lige netop den ferie, du gerne vil på, inden der bliver udsolgt.