Har du bestilt årets ferie, men har du ikke lige husket at få lagt penge til side til lommepenge undervejs, så lån penge til ferie her. Der er ikke meget ved at tage på ferie til udlandet og så slet ikke have nogle penge til rådighed, som du kan gå ud at spise for, shoppe for, købe en is eller en øl, hvis du får lyst til det.

Har du ikke behov for at tage ud at spise, og er det begrænset med antallet af is, du spiser i løbet af sådan en ferie, skal du naturligvis ikke låne penge, du kan tage med som lommepenge på din ferie. Men hvis du er glad for at spise ude og få lidt ekstra snacks og at have penge til shopping på din ferie, og du ikke har lagt penge til side til det, er det oplagt at tage et lån til det formål.

Indholdsfortegnelse

Du kan låne dagen før din ferie

Selvom du skal låne penge til at kunne tage med på din ferie, betyder det ikke, at du skal låne dem lang tid i forvejen. Du kan nemlig sagtens bare låne pengene kort inden, du skal afsted. Faktisk kan du også vælge at ansøge om at låne penge, selv når du er på ferie.

Har du bare din mobil med dig og dit NEMid, kan du sagtens ansøge om at lån direkte på din mobil, når du er på din ferie. Så kan du også låne penge, hvis du løber tør for lommepenge undervejs.

Ansøg online og få pengene udbetalt hurtigt

Før i tiden var det jo sådan, at du skulle ringe hjem til din bank for at få en mulighed for at låne penge. Men i dag kan du klare det hele på nettet. Få et forbrugslån til rejsen her online, hvis du gerne vil gøre det så nemt for dig selv som muligt.

Vælger du at ansøge online, er der ikke en eneste, der så meget som spørger dig, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Du skal ikke være bange for, at der er nogen, der blander sig i, hvad du vælger at købe for dine penge.

Er det kun dyrt at låne penge online?

Både ja og nej. Ja, det er som regel dyrere at låne penge online, men det betyder ikke, at du ikke også sagtens kan komme forbi gode tilbud og kampagner, som virkelig giver mening at benytte sig af, hvis du gerne vil have et godt lån.

Du kan altid se, hvor meget du skal regne med at betale af hver måned for dit lån, samt hvad det kommer til at koste dig alt i alt at tage lånet.

Få en meget sjovere ferie med penge på lommen

Har du lommepenge med på din ferie, har du bare en meget bedre mulighed for at få en sjov ferie. Du har råd til at lave lige netop det, du vil, og du kan tage på alle de ture, du har drømt om.

Der er ikke noget med at lade sig begrænse på grund af et lavt budget. Hvis du vælger at låne dig til lidt lommepenge, kan du jo selv bestemme, hvor mange penge du gerne vil låne. Og så er det jo bare med at slå dig løs, når pengene først er på kontoen.