Vil du gerne ud at rejse noget mere i løbet af året, men har du ikke penge nok til alle de rejser, du gerne vil på, kan du måske her få et par tips til, hvordan du får råd til at rejse noget mere.

Bare fordi du rejser, betyder det ikke, at du ikke har råd til at forkæle dig selv i løbet af året eller at købe dig et par nye Piet Hein lysestager, eller hvad du nu har lyst til. Det skal der også være plads til.

Læg penge til side specifikt til rejser

For det første kan det være en god idé at lave en decideret opsparing til rejser, som du lægger penge ind på hver måned.

Bare et par hundrede kroner om måneden bliver jo til et par tusinde kroner over et års tid, og det er jo bedre end ingenting, når du eks. skal i gang med at finde årets sommerferie sydpå. Jo flere penge du kan lægge til side hver måned, desto flere penge har du jo også at rejse for.

Tjen flere penge

Du kan også undersøge, om du har mulighed for at tjene flere penge på den ene eller anden måde. Det kan være, at du har noget derhjemme, du ikke bruger, og som du alligevel bare kan sælge.

Det kan også være, at du har mulighed for at få nogle flere timer på dit arbejde, eller at kan begynde at tjene penge ved siden af dit arbejde. Måske kan du lave en service, som du kan tilbyde til folk, eller du kan lave din egen lille virksomhed, hvor du kan tjene noget ekstra, som du kan bruge til at rejse for.

Køb kun de billigste billetter og få råd til mere

Sidst, men ikke mindst, handler det jo i den grad også om, hvad du vælger at købe, når du skal på ferie. Køber du eks. alt for dyre flybilletter, er det klart, at du ikke har råd til at rejse mange gange på et år. Der er jo stor forskel på, om dine billetter koster 500 kroner tur-retur, eller om du betaler 4.000 kroner pr. person.

Derfor er det altid en god ide at indhente priser fra flere flyselskaber, når du skal ud at rejse, så du ikke ender med at betale unødvendigt meget for dine kommende flybilletter.