Vil du gerne ud at rejse noget mere, men er du ikke interesseret i at betale alt for meget for dine billetter, kan det være, at vi her kan hjælpe dig lidt på vej med at finde de bedste billetter til den skarpeste pris.

Husk at læse om tægefjernelse her, hvis du skal meget ud i naturen, der hvor du rejser hen.

Indholdsfortegnelse

Kig hos de billigste flyselskaber

For det første kan det være en rigtig god idé at kigge efter dine billetter hos de billigste flyselskaber. Der er jo mange flyselskaber nu om dage, og derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilke du skal rejse med for at spare penge.

Det kan som tommelfingerregel være en god idé at kigge hos flyselskaber som EasyJet, RyanAir, Norwegian, Vueling eller lignende, hvis du gerne vil have fat i billige flybilletter.

Sammenlign priser inden du køber

Det kan også være smart at sammenligne priser på flyafgange, inden du booker din billet. Kigger du fx kun hos EasyJet, er det ikke sikkert, at de har dagens billigste afgang til din destination, selvom de er et lavprisflyselskab.

Derfor kan det altid være en god idé at kigge på dine datoer og finde ud af, hvem der på dagen har den bedste og billigste afgang for dig. På den måde kan du nemt sammenligne priser fra alle flyselskaberne på samme tid, hvilket gør det markant nemmere for dig at finde en billig afgang på lige netop de dage, du gerne vil flyve.

Vær fleksibel i valget af datoer

Hvis du har mulighed for det, kan det også være en rigtig god idé at være mere fleksibel i dine datoer. Hvis du vil rejse fra mandag til fredag, er det jo ikke sikkert, at det er på lige netop de to dage, at de billigste billetter findes.

Måske kan du få billetterne til den halve pris, hvis du rejser fra tirsdag til lørdag i stedet. Eller fra søndag til torsdag. Derfor kan det altid være en god idé at være så fleksibel som muligt, da det måske kan spare dig for en masse penge.

Undgå at købe ekstra

Mange af de billige flyselskaber vil jo gerne tjene så mange penge på dig som muligt. Derfor prøver de fleste at sælge dig ting som valg af sæde, ekstra bagage, køb af mad eller drikke på flyet eller lignende.

Hvis du går efter at få det hele så billigt som muligt, kan det være en rigtig god idé at takke nej til mange af disse valgmuligheder, da det kun koster dig ekstra, hvis du vælger at sige ja tak. Og selvom det fx kan være godt med valg af sæde, kommer du alligevel tit til at sidde sammen med dine rejsekammerater alligevel.