Elsker du at flyve, men er du træt af at betale alt for meget for dine billetter, og vil du bare gerne snart på eventyr igen, har vi her et par gode råd til, hvordan du kan komme ud at flyve for under 500 kroner, næste gang du gerne vil afsted. Der er ingen grund til at blive ved med at betale alt for meget for dine billetter, når det nu er så nemt at komme afsted for stort set ingen penge. Og det er jo lige så nemt at bestille et par billige flybilletter, som det er at købe et par dyre.

For det første handler det om at tænke på de steder, du gerne vil rejse hen. Det er klart, at du ikke finder mange afgange til under 500 kroner, hvis du fx skal udenfor Europas grænser. I dette tilfælde er du nødt til at finde på et eventyr inden for EU, men det kan altså også sagtens lade sig gøre. Du skal noget højere op i pris, hvis du skal til USA, Afrika eller Asien.

Hvis du gerne vil flyve billigt, kan det fx være en god idé at kigge på de steder, hvor lavprisselskaberne flyver til. Du kan fx finde mange billige afgange fra Kastrup til England, Skotland, Irland, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Ungarn, Holland, Belgien og så videre.

De billigste flybilletter finder du hos de billige flyselskaber. Og her er der altså tale om selskaber som Ryanair, Norwegian, Easyjet og Vueling bare for at nævne nogle stykker. Vælger du at finde dine billetter hos dem, er du stort set altid sikker på at komme ud at flyve for den absolut laveste pris på den dato, du gerne vil afsted.

Nogle gange kan du endda være så heldig at komme ud og hjem for under 500 kroner. Der er mange returbilletter, som kan købes for denne nette sum, og det er da fantastisk at kunne komme på eventyr for så få penge. Booker du overnatninger på et hostel, en billig AirBnB lejlighed eller et 2-3 stjernet hotel, kan du være sikker på at få dine penge til at række langt.

Der er ingen, der siger, at det behøver at være dyrt at tage på eventyr. Køber du en returbillet til et land, du ikke har været i før, samt et par billige overnatninger, kan du altså nemt komme ud at rejse for 1-2.000 kroner alt i alt. Det handler bare om at være god til at finde de gode priser og de skarpe deals. Det bliver ikke nødvendigvis luksus, men det er heller ikke altid sådan, at eventyret gemmer sig i det luksuriøse valg.

Køb de bedste træpersienner her.