Er du en rigtig grill-entusiast, der har det helt store udstyr derhjemme og griller året rundt? Så kan det være, du slet ikke har lyst til at rejse ud i verden i dine ferier. Der er dog på ingen måde nogen grund til at sende kone og børn alene ud at rejse. I dag findes der nemlig grill til alle behov – endda også nogle små, praktiske nogle, der sagtens kan komme med i bagagen.

Vælg den rigtige grill til rejsen

Der findes som sagt mange forskellige typer grill på markedet i dag. Mange af dem er så små og praktiske, at de kan transporteres rundt i en lille bæretaske. En af de smarteste mærker på markedet er helt sikkert Cobb. Det er en utraditionel grill, der er inspireret af en opfindelse fra Afrika. Det er en lille, praktisk grill, som er nem at tage med sig overalt. Den findes desuden både til kul og i en Cobb grill gas version. En anden fordel ved en Cobb grill er, at den er kold udenpå, så du undgår små, brændte børnehænder, når du griller med familien.

Skal din grill være med gas eller kul?

Uanset om du er ude efter en lille, praktisk grill, du kan tage med ud at rejse eller en større grill til terrassen, er det værd at overveje, om det skal være en kul- eller gasgrill. Der er fordele og ulemper ved begge valg, og det er i virkeligheden mest en smagssag.

Grillkul er det traditionelle valg, og der er mange, der forbinder det at grille med duften af kul. En kulgrill giver dig i højere grad en oplevelse af mad over bål. Der er desuden en oplevelse forbundet med hele optændingen. En gasgrill er derimod det mere moderne valg. Det er helt sikkert en mere praktisk grill, da den er langt hurtigere at starte, hvilket er en fordel, hvis man bruger den tit. Det er også nemmere at styre temperaturen på en gasgrill, så du undgår at brænde brødene på. Der findes en teori om, at det er sundere at bruge gasgrill, men det er der ikke nogen beviser for. Der er desuden ingen forskel på smagen, uanset om du bruger gas- eller kulgrill.

Uanset hvilken type grill, du er ude efter, kan du finde den billigste grill online. Her finder du et stort udvalg af forskellige typer grill.