Har du fri mellem jul og nytår, kan du jo vælge at bruge din juleferie på at rejse lidt væk. Det kan for nogle være rart at få hele det juleræs lidt på afstand, og så er det jo oplagt at bruge den ferie, du i forvejen har dig i julen, på at tage lidt på afstand til det hele.

Find fx inspiration til din ferie på Sri Lanka her.

Indholdsfortegnelse

Hvor skal du rejse hen?

Men inden du bare kan rejse væk, skal du jo lige finde ud af, hvor du skal rejse hen. Der er jo mange forskellige spændende destinationer, som du kan rejse til i december måned, så det kan være en god idé at tænke godt og grundigt over, hvor turen skal gå til, inden du booker.

Er det dyrt at rejse i julen?

Det kommer an på så meget. Det er klart, at det nok er dyrt at rejse mod storbyerne, da der er mange, der vil bruge hotellerne her, fordi de er kommet hjem fra både nær og fjern for at holde jul med deres familie i byen. Derfor kan du også opleve stigende priser omkring både jul og nytår. Men rejser du på en charterferie til Asien, eller hvor det nu bliver til, skal du ikke være bange for, at det er dyrere for dig at rejse på denne tid af året.

Skal du rejse med et rejsebureau?

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig at tage på ferie, kan det være en god idé at booke din rejse hos et rejsebureau. På den måde er der sørget for det hele, når du tager afsted, og du får både fly og hotel med i prisen. Du har også mulighed for at bestille transfer til og fra lufthavnen, så du ikke skal tænke på det selv. Og så har du altså også mulighed for at rejse til nogle rigtig spændende steder i verden, da mange af de danske rejsebureauer har nogle spændende destinationer i juletiden, som du kan kigge nærmere på.

Skal du holde jul eller nytår i udlandet?

Det kan også være, at du har tænkt på at holde enten jul eller nytår i udlandet. Har du lyst til det, er det jo bare med at gøre det. Det kan være noget helt særligt at opleve fx nytår i et andet land. Især hvis du har mulighed for at komme til en anden kultur eller at besøge en storby, hvor der kommer godt gang i fyrværkeriet. Jul kan du også holde i udlandet, men det er en god idé at tænke en ekstra gang over det, eller om vil blive trist over at gå glip af juleaften herhjemme. Men der er mange, der drager ud i julen, så det kan du også gøre.

Find din juletræsfod i træ her.